A Magyar Mozgalom március 15-én tette közzé a közösségi portálon, hogy Bácskossuthfalván ismeretlen tettesek az általuk kiragasztott plakátokat nagyon gyorsan megsemmisítették.

Akkor a szervezet a következő szöveget jelentette meg:

„A plakátokat letéphetik, de a szabadságvágyat eltiporni nem tudják!
170 évvel a magyar forradalom és szabadságharc után BÁCSKOSSUTHFALVÁN nincs helye a délvidéki magyar 12 pontnak! Ki és miért nem ért egyet a 12 pontba foglalt délvidéki magyar nemzeti kívánsággal? Ki és miért nem szeretné, hogy a bácskossuthfalviak elolvassák mit kíván a délvidéki magyar nemzet? Ki és miért semmisítette meg a Magyar Mozgalom 12 pontot tartalmazó plakátjait? Ki kapta és ki adta ki a plakátmegsemmisítési parancsot? És miért?
Azért, hogy a szabad gondolkodás minden formája megsemmisüljön!
1848-nak nem ez az üzenete! Éljen a szabadság!”

Kedden újabb képeket tett közé a Magyar Mozgalom, amelyeken szépen látszik, hogy Magyarkanizsán valakik „a duma nem számít, ne felejtsétek: ez a Soros pártja nálunk” felirattal ellátott papírcsíkokat ragasztották az MM plakátjaira.

A Magyar Mozgalom azonban ezúttal sem maradt adós a válasszal, amely Bencsik Andrásnak, a Demokrata újság főszerkesztőjének, a Békemenet egyik főszervezőjének a kijelentésével üzent az elkövetőknek:

„Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.” – majd odaírták a végére, hogy: Magyarkanizsán is.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, a Békemenet egyik szervezője: „Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az…

Posted by Magyar Mozgalom on Tuesday, March 20, 2018