Szeretne egy Andruskó Károly által dedikált könyvet? Vagy éppen egy Hamvas Béla, Illyés Gyula, Márai Sándor vagy Babits Mihály aláírásával ellátott kiadvánnyal bővítené a könyvtárát? Ha igen, akkor látogasson el az Antikvárium.hu oldalra, ahol jelenleg is zajlik a 3. Dedikált Könyvek Árverése című akció, amely során 223 aláírt kiadvány várja új tulajdonosát.

Valamennyi könyv kikiáltási ára egy forint volt, s jelen pillanatban Fekete István által aláírt Bogáncsért kínáltak a licitálók a legtöbbet: ez a kiadvány hétfőn este 60 000 forintot (200 eurót) ért. A második helyen Hamvas Béla/Kemény Katalin Forradalom a művészetben című dedikált példány állt 50 100 forinttal, a képzeletbeli dobogóra pedig Babits Mihály Halálfiai I-II. (aláírt, számozott példány) című kiadvány került fel, amelyért egy ismeretlen licitáló 41 000 forintot kínált. Karinthy Frigyes által aláírt Tanár úr kérem hétfőn este 30 100 forinton (100 euró) állt.

A zentai Andruskó Károly 18 fekete-fehér illusztrációját tartalmazó, a festő által aláírt Zenei napok Nyírbátor című minikönyv számozott példányára hétfő estig a kikiáltási áron kívül négy licit érkezett, s a legmagasabb 500 forint volt.

Az Antikvárium.hu február 25-ig tartó akcióját ide kattintva érhetik el.