Bejutott az 561 345 dollár összdíjazású, az indiai Punéban zajló ATP 250-es, keménypályás tenisztorna második fordulójába a zentai Györe László, miután nagy csatában, 5:7, 6:4, 7:5-re nyert a román Marius Copil ellen.

A világranglista 88. helyén álló Györe az első játszmában 3:3-nál elnyerte ellenfele adogatójátékát, azonban utána azonnal elveszítette a sajátját, s mivel a világranglista 93. helyén jegyzett Copil 6:5-nél még egyszer breakelt, így az övé lett a szett.

A második játszma eleje és közepe az elsőhöz hasonlóan alakult, Györe a hetedik játékban breakelt, s utána 4:3-nál és 5:4-nél is magabiztosan nyerte meg az adogatójátékát, így egyenlített.

A mindent eldöntő harmadik játszma Györe-breakkel kezdődött, azonban 4:3-nál az aradi születésű játékosnak sikerült egyenlítenie. A tizedik játékban az első break-lehetőségét kihasználta, így 6:5-nél a mérkőzésért adogathatott. Ahogy azt megszokhattuk Györe mérkőzésein, az izgalmak ekkor még korántsem értek véget, még akkor sem, amikor 40:0-ra vezetett, vagyis három mérkőzéslabdához jutott. Copil sorozatban három pontot nyert, de a negyedik mérkőzéslabdát már nem tudta hárítani, így Györe végül egy két és fél órán át tartó, izgalmas mérkőzést követően jutott be a nyolcaddöntőbe. A második fordulóban a zentai játékos ellenfele a hetedik helyen kiemelt, kazah Mihail Kukuskin lesz, aki a rajton szintén román teniszezőt, Radu Albotot győzte le 6:2, 7:6-ra.