Dr. Bende Ilona gyermekgyógyász

Dr. Bende Ilona gyermekgyógyász

Még egy net-dokija van portálunknak! Dr. Bende Ilona december elején csatlakozott a Szabad Magyar Szó Net-dokijához, valamint a Családi Kör orvosi csapatához.

Bende Ilona 1967-ben született Zentán. A zombori egészségügyi középiskola elvégzése után 1993-ban szerzett általános orvosi oklevelet, majd 2006-ban tett szakorvosi vizsgát gyermekgyógyászatból a Belgrádi Egyetem Orvostudományi Karán. A magyarkanizsai egészségházban 8 évig dolgozott, majd 12 évet töltött Törökkanizsán, ahol igazgatói tanácsosként is tevékenykedett. 2013-tól Csókán a község gyermekeinek gyógyításáról és egészségmegóvásáról gondoskodik.

A Szabad Magyar Szó Net-dokijához szóló – akár névtelenül is feltehető – kérdéseket ezen az oldalon lehet megfogalmazni.

A beküldött kérdés innen egyenesen Dr. Bezzegh Évához és Dr. Bende Ilonához kerül, a doktornők pedig – szakágaik és tapasztalataik alapján megosztva – a kérésnek megfelelően vagy nyilvánosan, vagy közvetlenül emailben válaszolnak. Az utóbbi akkor történik, ha a kérdező megadja a saját címét, ami természetesen nem kötelező, és sehol sem jelenik meg nyilvánosan. A kérdések minimálisan szerkesztett változata és az arra érkező válasz megjelenik a Szabad Magyar Szó Net-doki válaszol című gyűjtőoldalán a kérdésfeltevő által választott, vagy a kérdés témájának megfelelő jelige alatt.

A közérdekű kérdésekre adott válaszokat a Családi Kör orvosi tanácsadó rovatában is rendszeresen közöljük.