A Prosperitati Alapítvány által meghirdetett, kiemelt jelentőségű, nagyléptékű mezőgazdasági projektek támogatására kiírt pályázatán (H-01/2017-I) nyertes pályázók, akik integrációs feladatok ellátását vállalták, együttműködő partnereket keresnek.

A szerződéssel szabályozott együttműködés célja mezőgazdasági termények és termékek előállítása és eladása az integrátor számára.

A folyamat sikeres lebonyolítása érdekében a Prosperitati Alapítvány és az integrátorok közös felmérést bonyolítanak le. Az érdeklődő mezőgazdasági termelők együttműködési szándékukat az alábbi integrátoroknak jelezhetik, a leírt feltételek szerint a következő elérhetőségeken (munkaidőben):

A Prosperitati Alapítvány ezúton értesíti az érdeklődőket arról is, hogy a következő körben olyan pályázati kiírás megjelentetését tervezi, amelyre azok a termelők pályázhatnak, akik rendelkeznek integrációs szerződéssel valamelyik integrátorral. A tervezett pályázat célja olyan eszközök beszerzése, amely a mezőgazdasági termelőket segíti a megfelelő mennyiségű és minőségű mezőgazdasági termények és termékek előállításában.

Az együttműködési szándék jelzéséhez szükséges megadni a termelő gazdaságára vonatkozó alap adatokat, elérhetőségeket, termelési területet / méhcsaládok számát, termelni kívánt növényi kultúrát vagy terméket és az elérhetőségeket. Együttműködési szándékukat legkésőbb 2018. január 15-én, hétfőn 15 óráig jelezzék a fent jelzett elérhetőségen.