Maja Gojković köztársasági házelnök közlése szerint a Dveri három képviselője betört kabinetjébe és sértegette őt. Boško Obradović a párt elnöke ezt cáfolta, állítása szerint csupán magyarázatot szerettek volna kapni.

A házelnök szerint Boško Obradović, Marija Janjušević és Srđan Nogo erőszakosan betörtek az irodájába és sértegették őt meg a kabinetben dolgozó többi hölgyet, ezek után ő személyesen dobta ki hármukat.

Gojković szerint a fasiszta rezsimeket idézi az, ahogyan a Dverisek viselkedtek, ő pedig nem hajlandó megengedni, hogy a parlament fasiszta gyakorlótér legyen és bármely nőt támadás érje. A házelnök azt mondta az N1-nek, büszke rá, hogy ő egyedül dobta ki az irodából a három képviselőt.

Boško Obradović hazugságnak nevezte azt, hogy megtámadta volna a házelnököt, mint mondta, csak magyarázatot szeretett volna kapni, hogy miért zárták ki őt az ülésről, ugyanis három figyelmeztetést kapott, de az ülésről való eltávolítást nem mondta ki a házelnök.

Mint mondta, vele együtt négy képviselőt zártak ki az ülésről, erről semmilyen határozatot nem kaptak, csupán az történt, hogy a biztonságiak nem engedték be őket a terembe. Bekopogott Gojkovićhoz, akiről kollégái azt mondták, ülésen van, ekkor meggyőződött róla, hogy ez nem igaz, semmiféle ülés nem volt folyamatban.

A Dveri videóra vette az esetet, ez itt nézhető meg: