Küldje be kérdését névtelenül itt!

A Szabad Magyar Szó  NET-DOKI rovatának orvosaként főként felnőttek fordulhatnak hozzám pszichés problémák, „ideges” tünetek, lelki  és hangulati betegségek miatt, akár pszichiátriai kórképekben szenvedők is, de gyermekek, családok problémáinak pszichés vonatkozásaihoz is tudok útmutatást adni.

A rovatban a kérdező névtelen marad: bármit kérdezhet, neve, címe nem fog soha sehol megjelenni, de eligazítást kaphat, merre induljon a megoldásban; megerősítést, hogy problémája érdemessé teszi a szakemberrel való személyes találkozót; bíztatást arra nézve, hogy mennyire orvosolható a gondja.

Gyógyszerekkel kapcsolatos információkat is tudok adni, az viszont nem várható el, hogy vizsgálat nélkül, csak a leírás alapján konkrét gyógyszert vagy adagolást javasoljak.

A nekem író kérdezőktől azt várom, hogy tömören, röviden foglalják össze panaszaikat, problémájukat, és tüntessék fel nemüket meg életkorukat. A rövid, egyszerű fogalmazás azért is fontos, mert aközben a probléma elszenvedője igyekszik szavakba önteni a nehézségeit és önkéntelenül elkezd foglalkozni saját magával – egy kissé távolabbról szemlélve a problémát: sokszor már az is segíthet!

Küldje be kérdését névtelenül itt!