Karácsonyi ikebanák és díszek (asztaldíszek, kopogtatók, fenyődíszek stb.) és mézeskalács-formációk készítésére tett közzé versenyfelhívást a Topolyai Művelődési ház, amelyre egyének és csoportok (óvodások, iskolások, művelődési központok, egyesületek, hagyományápoló körök, kézművesek stb.) is jelentkezhetnek. Ajánlatos, hogy a karácsonyi ikebanák természetes anyagok felhasználásával készüljenek. A szakzsűri véleményezése alapján, minden kategória győzteseit szerény ajándék illeti majd.
A kiállításon való részvételi szándékot legkésőbb 2017. december 8-ig kell jelezni személyesen a topolyai Művelődési Ház irodájában (Fő utca 12.), a 024/713-515-ös telefonszámon vagy a kultura@stcable.net e-mail címen.
Az alkotásokat 2017. december 12-én 9 és 17 óra között fogadják a topolyai Művelődési Ház mozijának előcsarnokában.
A kiállítás ünnepélyes megnyitójára 2017. december 14-én, csütörtökön 16:30-kor kerül sor és december 22-ig minden nap látogatható lesz.
A kiállításon szerepelő alkotásokra idén is lehet majd szavazni. A legtöbb szavazatot gyűjtött alkotások készítőit is díjazzák és minden szavazólap részt vesz a nyereményjátékban is!