Remek győzelemmel kezdte meg szereplését Györe László a moszkvai 250-es ATP-tornán: a zentai teniszező a hetedik helyen kiemelt Paolo Lorenzi ellen 2 óra és 52 perc után nyert 4:6, 7:6 (11:9), 6:4-re, s a sikerének köszönhetően bejutott a második fordulóba a 823 600 dollár összdíjazású tornán.

Györe számára rosszul indult a mérkőzés, mivel azonnal elveszítette az adogatójátékát, s az olasz játékos, aki a hétfőn kiadott világranglistán a 40. helyen áll, a break-előnyét a játszma végéig megőrizte, így 47 perc után megnyerte a játszmát.

A második szettben fej-fej mellett haladt a két teniszező, s a játszmában mindössze két break-lehetőség adódott, mindkettő Györe előtt. A tizenegyedik játékban, Györe 6:5-re vezetett, de egyik break-, illetve szettlabdáját sem tudta kihasználni, így következett a rövidítés. Györe elhúzott 3:1-re, azonban utána az olasz játékos nyert zsinórban négy pontot, majd 6:5-re is vezetett, vagyis meccslabdája volt. Ahogy azt már megszokhattuk, Györe ilyen esetekben a legjobbját képes nyújtani, s ezúttal is ez történt, ugyanis Lorenzi meccslabdája után Györe négyszer is szettlabdához jutott (7:6, 8:7, 9:8 és 10:9), s végül a negyedik sikerült kihasználnia, így a 75 perces második játszma az ő sikerével ért véget.

A döntő szett ugyanúgy kezdődött, mint az első játszma, ugyanis Györe megint elveszítette az adogatójátékát, azonban azonnal visszabreakelt, majd 3:3-nál még egyszer elnyerte Lorenzi szerváját, így elhúzott 4:3-ra, majd 5:3-ra. Az olasz még szépített, felzárkózott 5:4-re, de a tizedik játékban esélye sem volt, Györe a második meccslabdát kihasználva jutott a legjobb 16 közé, ahol a bosnyák Mirza Bašić és a szlovén Blaž Kavčič mérkőzés győztese lesz az ellenfele.