Simicska Lajos kedden hajnalban saját kezűleg graffitizte fel Veszprémben öt, üresen álló plakáthelyére azt a híres mondatot, amit Orbán Viktorral való szakításakor mondott.

Az esetet a Helyi Válasz írta meg a Facebook-oldalán.

Az ötödik felirat elkészítésekor rendőrök jelentek meg, akik udvariasan igazoltatták. Simicska a fotón bepiszkolódott zakóban látható, ami a festéstől koszolódott be.

Simicska Lajos ellen saját cége, a plakáthelyeket kiadó Euro Publicity Kft. tehetne feljelentést rongálásért. Ez várhatóan nem fog megtörténni.

Simicska Lajos egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy „a kialakult helyzetre figyelemmel” közterületi cégei vezetőit arra kérte: politikai és közéleti tárgyú hirdetés közzétételére vonatkozó megrendelést ne vegyenek fel, illetve ne teljesítsenek.

Simicska Lajos cégeinek plakáthelyein korábban olyan hirdetések jelentek meg, amelyeken gengsztereknek nevezik az Orbán-Mészáros-Habony-Rogán kvartettet. A plakátokon párt neve nem szerepelt. Később kiderült, hogy a Jobbik üzeneteit lefedő hirdetéseket a Simicska Lajoshoz több szálon kapcsolódó Nagy Ajtony Csaba rendelte meg.