Bemutatóra készül a Szabadkai Népszínház magyar társulata.

A Kemping című zenés-táncos revü, a fogyasztói társadalomról és a világ végéről szól, szabad férfiak és nők előadásában, úszósapkában, napszemüvegben, hűtőtáskával, síléccel, biciklis-sisakban, és nordic-walk botokkal. A Háy János Mélygarázs és Hozott lélek című műveinek felhasználásával létrejött darab színpadi változatát Gyarmati Kata, Brestyánszki B. Rozi és Pelsőczy Réka készítette. A szereplők: G. Erdélyi Hermina, Kalmár Zsuzsa, Körmöci Petronella, Pámer Csilla, Balázs Áron, Szilágyi Nándor, Csernik Árpád, Hajdú Tamás, Pálfi Ervin és Baráth Attila. A zenészek: Ifj. Kucsera Géza és Lakatos Mátyás. A koreográfiát Bodor Johanna, a díszletet és a jelmezt Kálmán Eszter, a videót Baráth Attila készítette. A zeneszerző: Ifj. Kucsera Géza. A dramaturg Brestyánszki B. Rozi, a súgó/ügyelő/asszisztens pedig Bíró Tímea. Az előadás rendezője Pelsőczy Réka Jászai Mari-díjas magyar színésznő, rendező.

A bemutató 2017.09.21-én 19:30-kor kezdődik a Jadran színpadon, az első reprízt másnap, szeptember 22-én tartják. Belépőjegyek a Jadran teraszán lévő jegyirodában foglalhatók 10:00-13:00 között, illetve 18 órától az előadások kezdetéig. A jegyiroda telefonszáma: +381 (0)24 557-436.

Pelsőczy Réka lesz az SzMSz Rádió Művésztársalgó következő műsorának vendége, akivel Kalmár Zsuzsanna és Vicei Natália beszélget. A műsor szerdán, szeptember 20-án kerül adásba és a https://radio.szabadmagyarszo.com/ címen érhető el.

 A nyitókép Baráth Attila felvétele.