Viharos erejű szél és eső kíséretében vonult végig Szerbia egyes településein az ítéletidő: a szél több városban is felkapta és magával vitte a pléhtetőket, a konténereket, faágakat tört le és közlekedési jeleket semmisített meg. A Beta hírügynökség jelentése szerint Borčában személyi sérülés is történt: a városban áramkimaradás is volt és a közlekedés is akadozott. A mentőszolgálat embereinek Borčában, Zimonyban és Új-Belgrádban is intézkedniük kellett. Borčában egy ötéves fiú sérült meg, akinek a fejére esett egy faág. Őt azonnal a sürgősségi központba szállították, az állapota stabil.

Belgrádban egy pléhtetőt felkapott a szél és egy ideig vitte, majd a tető egy autóra zuhant, amelyben két személy ült, őket azonnal az ügyeletes mentőorvosi állomásra szállították.

Voždovacon a Branislav Nušić Általános Iskola maradt tető nélkül.

Šabacon az autóbuszállomás közelében egy négyemeletes épület maradt tető nélkül.

Újvidéken több mint 100 kilométeres szél volt, s emiatt az autókat ellepte a por, valamint az apró faágak közül sok a gépjárműveken landolt. A székvárosban közlekedési táblákat és jeleket rongált meg a vihar, valamint konténert sodort az útra.