„Aki ismeri a történetet, az tudja, mi az igazság, aki nem, annak pedig csak annyi: együttműködöm a Szerb Haladó Párttal.” Ezzel a homályos mondattal reagált Luka Maksimović, vagyis Ljubiša Preletačević Beli a Danas cikkére, amelyben egy mladenovaci forrásra hivatkozva azt írták, a politikus együttműködik a haladó párttal. A cikk szerint Beli minden ötödik képviselő-testületi ülésen jelenik meg, akkor is mindössze néhány percig tartózkodik ott, frakciójának több tagja együttműködik a Szerb Haladó Párttal, miközben ő a kompromisszumok nélküli ellenzéki szerepét alakítja.

Maksimović nem cáfolta és nem is erősítette meg ezeket az állításokat, reagálása fenti mondatban foglalható össze. Poénkodva még hozzátette: a férfiaknak 3000, a hölgyeknek 2000 dinárt fizet olyan bankjegyekkel, amelyeken Palma arcképe szerepel.

A téma nyilvánvalóan azért lett aktuális, mert Beli várhatóan a fővárosi választásokon is indulni fog, ahol nem kizárt, hogy szintén jelentős számú szavazatot tud megszerezni, miközben valójában ma sem tudni, ki áll mögötte, milyen álláspontot képvisel egyes kérdésekben.