A Blic belgrádi napilap információi szerint a B92 televízió 02 TV-re cseréli le a nevét, s az ezt felfuttató reklámkampány arca Sergej Trifunović, népszerű színész lesz. A belgrádi napilap információs forrása szerint már mindenki tisztában van azzal, hogy a jelenlegi televíziós csatornának semmi köze a B92 régi koncepciójához. A televízió PR szolgálata pedig nem is erősítette, de nem is cáfolta meg a napilap állításait, s az általuk közzétett közlemény szerint ősztől nagy változások történnek a csatorna életében, s a cégük mindig is arra törekedett, hogy egy lépéssel előbb legyen, s hogy a létező legjobb módon meglepje a nézőket, s nemsokára kiderül, hogy miről is van szó – nyilatkozták a napilapnak.

A B92 a kilencvenes évek vérzivatarában egyike volt azon kevés médiumoknak, amelyek józanul és objektíven tájékoztatták Szerbia lakosságát. A rádió-, későbbiekben pedig televíziós állomás alapítói között volt Veran Matić, aki hosszú ideig igazgatója is volt a médiumnak, illetve Dragan Đilas, Belgrád egykori polgármestere, aki hírszerkesztőként dolgozott a B92 Rádiónál. A kezdetekben elsősorban a városi és fiatal hallgatóságot vonzó rádió állomást a miloševići rezsim, illetve az akkoriban tájékoztatásügyi miniszterként ténykedő Aleksandar Vučić, jelenlegi köztársasági elnök, többször is betiltotta. 1998-ban a rádióállomás kiérdemelte a Music Television műholdas könnyűzenei csatorna Free Your Mind elnevezésű elismerését is, de ezenkívül számos rangos, nemzetközi újságírói és emberi jogi aktivizmusukért kiérdemelt elismerésben is részesültek.

A rádióállomás honlapja egy időben magyar nyelven is közölt híreket, amelyek szerkesztését és fordítását a mai napig a Szabad Magyar Szónál ténykedő kollégáink végezték.

2008 áprilisában elindították a B92 Info kábeltelevíziós hírcsatornát is, amely a közelmúltban szüntette be adását. Egy évre rá a görög Antenna – Group vásárolta meg az országos frekvenciával rendelkező B92 Rádiót és Televíziót, s ezt követően a csatorna műsorsémája is jelentősen megváltozott. Megszűntek a tényfeltáró riportok, hírelemzések és a politikai vitaműsorok is. Ezek közül a legnagyobb port az Insajder című tényfeltáró műsornak és Olja Bećković, Utisak nedelje című műsorának a megszüntetése (betiltása) kavarta fel. A televíziós csatorna azóta a legtöbb szerbiai kereskedelmi televízióhoz hasonlóan szappanoperákat, valóságshow-kat és televíziós sorozatokat sugároz.