A szerb kormány a csütörtöki kormányülésen megbízott igazgatónak nevezte ki a közlekedésbiztonsági ügynökség élére Jasmina Miloševićot. Ezzel elhárultak az akadályok az elől, hogy továbbra is regisztrálni lehessen a külföldről behozott gépkocsikat. A megbízott igazgató a kinevezést követően úgy nyilatkozott a Tanjug hírügynökségnek, hogy máris munkához látott, így az érintett polgárok már a kinevezését követő naptól kezdve felvehetik a szükséges bizonylatokat.

Immár két hete lehetetlen volt regisztrálni a külföldről behozott gépkocsikat, hiszen július 31-én az ügynökség igazgató nélkül maradt. Mivel csak az igazgatónak van felhatalmazása, hogy a szükséges bizonylatokat ellássa kézjegyével, így a most kinevezett igazgató állítása szerint több ezer személygépkocsinak megrekedt a regisztrációja. Július 31-éig a közlekedésbiztonsági ügynökség megbízott igazgatói posztját a most erre a funkcióra újfent kinevezett Jasmina Milošević töltötte be. Nem csak a külföldi gépkocsik regisztrációjához szükséges az igazgató személyes aláírása, hanem az autógáz be- és kiszerelésének engedélyezéséhez, valamint a vontatóhorog felszereléséhez és más átalakításokhoz is.

A külföldi személygépkocsik behozatalával foglalkozó kereskedők előtt nem ismeretlen ez a szituáció – 2015. december 31-én lejárt az akkori ügyvezető igazgató mandátuma és a szerb kormánynak majdnem két hónapjába tellett, hogy kinevezzék utódját, Milošević asszonyt.