Néhány óra leforgása alatt a barajevói egészségházba két személyt vettek fel: mindkettőjükre kutyák támadtak. Egy 68 éves asszonyt péntek reggel harapták meg a kutyák, s súlyos állapotban van, míg csütörtökön este, feltételezések szerint ugyanazon kutyák közül az egyik megtámadott egy kiskorú fiút is – írja a Blic. Az első támadás során egy 14 éves fiú szenvedett súlyos sérüléseket.

– Az eset után azonnal értesítettek bennünket. A fiú a barajevói egészségházba került, s több mint tíz harapás volt az egész testén, s emiatt a Sürgősségi Központba kellett szállítani – mondták a barajevói egészségház dolgozói, akik arról is meséltek, hogy pénteken még súlyosabb sérülésekkel szállították az egészségházba a 68 éves asszonyt, akinek az egész testén voltak sérülések. Az ügyeletes orvos nem tudta megállapítani a harapások számát, s az asszonyt azonnal a Sürgősségi Központba szállították.

Az információk szerint a támadást három pitbull követte el: közülük egyet már elfogtak, míg a másik kettőt folyamatosan keresik.