Az igaz történeteket szeretem, és nem a kitalált meséket, mondta Varga Ilona, miután fogadta szerkesztőségünk képviselőit zentai otthonában, és átvette azt az ajándékcsomagot, amelyet a Szabad Magyar Szó 5000. kedvelőjeként érdemelt ki. A könyvsorozat az emberiség történetének legjelentősebb civilizációit mutatja be, így valóban és teljes egészében megfelel nyertesünk olvasói kívánalmainak.

Ilona annál inkább megörült a nyereménynek, mert már három hónapja békés nyugdíjas éveit éli, így – férjével együtt, aki szintén nagyon szeret olvasni – több ideje jut az olvasásra is. Másik kedvenc időtöltése a sütés-főzés és a receptek gyűjtése, így, mint elmondta – sőt, be is mutatta! – nem csupán a Családi Kör összes számát őrzi és próbálja ki a benne található recepteket, hanem a hetilap receptes könyveit is rendre megvásárolta. Ilona egyébként nem csupán lelkes olvasója, hanem egyben előfizetője is a Családi Körnek, mint mondja, így olcsóbban is hozzájut kedvenc újságához, házhoz viszik, és „egy évig nincs gondja rá”. Nyugdíjba vonulása ellenére igyekszik haladni a korral, rendszeresen böngészi az internet világát és a Facebook-on is fent van. Természetesen elsősorban ott is a jó receptekre „vadászik” elsősorban, de tájékozódásra is használja a világhálót, ezért a Szabad Magyar Szónak is rendszeres olvasója.

Gratulálunk nyertesünknek, és további kellemes időtöltést kívánunk neki a Szabad Magyar Szóval, a Családi Körrel – és az emberi civilizáció igaz történetével!