Tisztelt olvasó, tisztelt hallgató!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Szabad Magyar Szó Rádió eheti műsorait:

A minden vasárnap jelentkező híradóban a hét legfontosabb eseményeit foglaljuk össze. A legutóbbi, július 9-i híradóban egyebek mellett beszámoló hangzik el a szabadkai városi képviselő-testület üléséről, amelyen a haladók leszavazták koalíciós partnerüket, a VMSZ-t. Megszólal Nenad Ivanišević államtitkár, Nágel János, a VMSZ és Maglai Jenő a Mozgalom a polgári Szabadkáért frakcióvezetője és Bogdan Laban polgármester. A híradóban továbbá meghallgathatják Németh János pénzzel kapcsolatos sportjegyzetét is.

Németh János kollégánk a sportjegyzet mellett a Vélemény, szabadon című kommentár rovattal és egy riportműsorral is jelentkezett a héten. Mindkettő a srebrenicai népirtás évfordulója kapcsán készült. A Hírháttér című riportműsorban egy archív felvételt adunk közre, melyet Németh János Srebrenicán forgatott, és amely eredetileg a Szabadkai Rádióban hangzott el 2009-ben.

Keresse műsorainkat a Szabad Magyar Szó Rádióban! A nyitókép alatti archívumban korábbi műsorainkat is megtalálja, amelyeket bármikor újra és újra is meghallgathat.

Köszönjük, hogy május óta már nemcsak olvas, hanem hallgat is bennünket!

Műsorainkat meghallhathatja az alábbi linkre kattintva:

Szabad Magyar Szó Rádió