A mindössze 20 éves ausztrál, Marc Polmans sem tudta megállítani Györe Lászlót a 43 ezer euró összdíjazású tornán. A hetedik helyen kiemelt zentai teniszező a második fordulóban egy újabb maratoni mérkőzésen, 2 óra 46 perc után 3:6, 7:6 (7:5), 6:4-re nyert, s bejutott a negyeddöntőbe.

A világranglista 123. helyén álló Györe csütörtökön is ugyanúgy kezdett, mint egy nappal korábban a litván Berankis ellen, ugyanis ezúttal is elveszítette az első játszmát, amelyben öt break-labdája volt, ám egyet sem használt ki. Az ausztrál Polmans a három lehetősége közül eggyel élt, így 47 perc után az övé lett az első szett. A második játszmában Györe és az ausztrál fiú is kétszer-kétszer veszítette el az adogatójátékét, a rövidítésben azonban a zentai játékos idegei kötélből voltak, s 74 percnyi küzdelem után 7:5-ös sikerével egyenlített.

A döntő szett 46 percig tartott, s habár Györe rosszul kezdett, mert Polmansnak 1:0-nál 40:15-je volt, de Györe valamennyi break-lehetőséget hárított, s mivel ebben a játszmában az egyetlen egy break-lehetőségét azonnal kihasználta, s az előnyt meg is őrizte a meccs végéig, így végül 3:6, 7:6, 6:4-re győzte le a világranglista 202. helyén álló játékost.

Györe következő ellenfele az olasz Salvatore Caruso (200.) lesz, aki meglepetésre 6:3, 6:3-ra nyert honfitársa, a negyedik kiemelt Alessandro Giannessi (103. a világranglistán) ellen.