A belgrádi mentőszolgálat csütörtökön reggel közölte a hírt, hogy az éjszaka folyamán egy férfi életét vesztette, miután a vonat alá ugrott. A Blic megtudta, hogy ugyanarról az emberről, M.L.-ről van szó, aki szerdán a belgrádi szociális központban megölte három gyermeke édesanyját.

M.L. szerdán előre egyeztetett gyermekláthatás miatt ment az újbelgrádi szociális központba, ahol az előcsarnokban bevárta elvált nejét, majd gyermekeik szeme láttára egy kővel fejbe verte a nőt, aki belehalt a sérülésekbe. A férfi ezt követően békésen távozott a központból. A rendőrség azonnal hajtóvadászatot indított ellene.

A gyilkosságot követően M.L. a vasúti sínek felé indult, majd egy érkező vonat elé ugrott. Élettelen tetemét a mentőszolgálat találta meg hajnali kettőkor.

M.L. a házasságuk első napjától erőszakos magatartást tanúsított, két alkalommal börtönben is volt emiatt: első ízben azért, mert brutálisan megverte a feleségét, másodjára pedig két évig volt rács mögött, mert bántalmazta legidősebb fiát.

A három árván maradt kisfiúról a szociális ellátóközpont gondoskodik a jövőben.