Belgrád, Újvidék, Niš és Kragujevac után ismét Szerbiába látogat Nick Vujičić, a világhírű ausztrál prédikátor és motivációs tréner. A karok és lábak nélkül született Nick ezúttal a szabadkai Sportcsarnokban tart előadást, július 8-án 19 órai kezdettel. A szerb származású szónok a rendezvény bevételét ezúttal is jótékony célokra ajánlja fel, a kedvezményezettek az Autista Személyeket Segítő Szabadkai Egyesület és a Kolevka Gyermekotthon fejlődési rendellenességgel küzdő gyermekeket segítő részlege.

A rendezvényre a belépőjegy 300 dinárba kerül, és már megvásárolható a Sat-Trakt elárusítóhelyein, illetve a szabadkai Kafe Priča kávézóban. A jegyvásárlással kapcsolatos további információk a www.volimosuboticu.com oldalon találhatók.

A rendezvény szervezői az Evangelikus Egyetemisták Egyesülete, a Szerbiai Protestáns Evangelikus Egyesület, és a szabadkai Evangelikus Egyház, támogatói pedig a szabadkai városi önkormányzat és a Sat-Trakt cég, Nick Vujičić szabadkai látogatásának főszponzora.

A Szabad Magyar Szóval most akár ingyenesen is eljuthatsz erre a rendezvényre! Ha te is szeretnél részese lenni ennek az eseménynek, akkor nincs más dolgod, csak annyi, hogy lájkold ezt a cikket. Szerkesztőségünk július 6-án két ingyenes belépőjegyet sorsol ki az érdekeltek között, és értesíti is a nyerteseket. A belépőjegyek a helyszínen vehetők át, a személyi igazolvány felmutatásával.