Törökkanizsa közelében a halászok néhány nappal ezelőtt egy férfi holttestét húztak ki a hálójukkal, s azonnal értesítették a rendőrséget. Hogy pontosan mi történt az áldozattal, azt többen elkezdték találgatni, ugyanis a férfi fején egy lőtt seb volt, a mellére pedig dróttal téglák voltak rögzítve – írja a Blic. A férfi boncolása után a halottkém azt állapította meg, hogy a férfi öngyilkos lett, vagyis saját magát lőtte fejbe. Egyelőre nem tudni, hogy ki az áldozat, azonban minden bizonyíték azt támasztja alá, hogy a törökkanizsai D. L.-t (50) húzták ki a halászok a Tiszából. A feltevések szerint a férfi így próbálta magát „bebiztosítani”, vagyis, a pisztollyal történő öngyilkosság után a testét senki ne tudja könnyen kihúzni a folyóból.

Az áldozat rendesen fel volt öltözve, farmernadrág, melegítő felső, kabát és tornacipő volt rajta, a zsebében pedig egy töltényt is találtak. A pisztolyt, amelyikkel az állítólagos öngyilkosságot elkövette még nem találták meg, mivel az valószínű a folyóban van.

Egy ember meghalt az újvidéki ítéletidőben

Csütörtök délelőtt ítéletidő söpört végig Újvidéken, amelynek következtében egy ember életét veszítette. Egy nő a helyszínen meghalt, a sofőr mellett ülő, 83 éves személy pedig súlyos sérüléseket szenvedett, amikor a Nagybecskereki úton, Újvidék bejáratánál a vihar miatt egy fa esett az autójukra – erősítette meg az N1 csatorna hírét a székvárosi mentőszolgálat.