A zentai Nemanja Nikolić megállíthatatlan: az észak-amerikai labdarúgóliga hétvégi fordulójában a Chicago Fire 4:0-ra győzte le negyedik helyezett Orlandót, s a sikerből természetesen a bombaformában levő csatár is kivette a részét. Tizenhetedik MLS-m mérkőzésén 14. gólját lőtte az 52. percben, így továbbra is ő áll a góllövőlista élén. A Chicago együttesében a ghánai David Accam remek napot fogott ki, hiszen a 3., a 8. és a 63. percben is eredményes volt. A keleti csoportban a Toronto áll az élen 35 ponttal, második a Chicago Fire 34-gyel, harmadik pedig a New York, amely eddig 30 pontot gyűjtött.

A mérkőzés után Nikolić elmondta, hogy már játszotta a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében, s az hihetetlen érzés volt.

„Az MLS All-Star-csapatába bekerülni különleges dolog lenne, majd meglátjuk. Addig is teszem a dolgom. Úgy érzem magam, mintha öt-tíz éve a Chicagóban játszanék, noha csak fél éve érkeztem. Elég furcsa, de így volt az előző, lengyelországi klubomnál is, ugyanúgy gyorsan felvettem a ritmust” – nyilatkozta Nikolić.

4-Minute Highlights | Chicago Fire 4-0 Orlando City SC

Atlanta United FC Chicago Fire Columbus Crew SC D.C. United Montreal Impact New England Revolution New York City FC New York Red Bulls Orlando City SC Philadelphia Union Toronto FC