„Újabb hatalmas győzelem, parádés csapat teljesítmény, mindenki beletette a magáét! Jött a gól is” – írta közép-európai idő szerint vasárnap reggeli FB-bejegyzésében Nikolić Nemanja, aki a New England Revolution ellen is eredményes volt az amerikai labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.

A zentai csatár a 18. percben talált be, csapata 2:1-es idegenbeli győzelmének köszönhetően a Chicago Fire a táblázaton a második helyen áll 31 ponttal, s mindössze egy pont a lemaradása a Toronto mögött, amely 2:0-ra nyert a DC United ellen. Nikolić a New England Revolution ellen kihasználta az ellenfél rossz védekezését, és egy jó kiugratás után szembe került a hazaiak kapusával. Elsőre a kapufát találta el, de a labda szerencséjére pont elébe pattant vissza, így már könnyű dolga volt.

Nikolićnak ez volt a 13. gólja a bajnokságban, amivel toronymagasan vezeti a góllövőlistát. A második helyen a korábbi spanyol válogatott, az Európa- és világbajnok David Villa (New York) áll 10 góllal, s ugyanennyit lőtt Erick Torres is (Houston).

Aki szeretné, hogy Nemanja Nikolić biztosan ott legyen a Real Madrid elleni MLS All Star csapatban, az június 30-ig ezen a linken voksolhat a zentai játékosra. Egy nap egy szavazatot lehet leadni.