Egy viccet olvastunk tegnap este a Facebookon. Érdekessége, hogy teljesen magyar témával foglalkozik, s mégis egy – itt és most meg nem nevezett – montenegrói lány posztolta ki az internetes közösségi portálon. A budapesti helyzetnek tehát délszláv közegben is híre ment… Ezek szerint a hetvenhárom éves Andy Vajna bácsi dicsekszik az orvosának, hogy a negyven évvel fiatalabb felesége terhes lett. Majd megkérdezi:
– Na ehhez mit szól doktor úr?
A doktor megcsóválja a fejét, és azt mondja:
– Mielőtt válaszolok, hadd meséljek el egy történetet! Egy ember elment vadászni, de olyan szórakozott volt, hogy puska helyett az esernyőjét vitte magával. Amikor váratlanul elé toppant egy oroszlán, ráfogta az esernyőjét és elkiáltotta magát: „Bummm!”, mire az oroszlán holtan terült el a földön…
– Ilyen nincs, biztosan valaki más lőtt helyette – vág közbe hitetlenkedve Vajna bácsi.
– Hát ezt mondom én is magának… – válaszolja az orvos.

A viccnek tulajdonképpen semmi köze sincs új játékunk témájához, a méhészethez, hacsak az élmény, illetve a szórakoztató, megmosolyogtató jellege nem… No és persze a természetközeliség!

Közepes nehézségi fokozatú puzzle-ünk képén ezúttal az akácmézpergetés folyamata látható. A játék kirakási szintideje 2:50 perc, de három perc alatt még bárki elégedett lehet a teljesítményével.

 

Korábbi játékainkat ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT és ITT érhetik el!

 

Bodnár Béla méhész a keretekről lesepert méheket teszi vissza a kaptárba a Baj település közelében lévő méhészetében (Bodnár Boglárka felvételei / MTI)