A magyar kupa döntőjének kilencvenedik percében egy ütközés után esett össze Lovrencsics Gergő, a Ferencváros és a magyar labdarúgó-válogatott játékosa a Vasas elleni, szerda esti meccsen. Perceken át nagyon ijesztő jelenetek zajlottak a pályán: egyre több orvos futott oda a mozdulatlanul fekvő játékoshoz, a kamera riadt arcokat mutatott, és volt játékos, aki elsírta magát.

 

A perceken át tartó ápolás után aztán több játékos is mintha megkönnyebbült volna, Lovrencsics pedig miközben vitték le a hordágyon, egyik kezét felemelve jelezte, hogy jól van. Állapotáról egyelőre annyit tudni a helyszíni bejelentkezésből, hogy Lovrencsics már az ütközés közben elveszítette eszméletét, de még a pályán, ápolás közben magához tért.
Az M4 Sport információi szerint Lovrencsicset CT-vizsgálatra kórházba szállították, ahol kiderült, hogy orientált a mozgása, a gerince nem sérült meg.

Lovrencsics 1-1-es állásnál a labdáért felugorva Murka Benedekkel fejelt össze, majd elterült a földön. Solymosi Péter játékvezető pár másodperccel később megállította a játékot, majd előbb az FTC egészségügyi stábja, azután a mentők is a pályára futottak, utóbb defibrillátort is hoztak. Pár percig nem lehetett tudni, mennyire komoly a baj, néhány játékos könnyezett, majd Lovrencsicset nyakmerevítővel, hordágyon vitték le a pályáról. A játékos integetéssel jelezte, hogy már magánál van.