Élete jelentős részét töltötte ebben a villában Jovanka Broz, amely elmondása szerint csak egyetlen sarokban nem ázott be

Jelentős pénzeszközöket fordít az idei év folyamán az állam néhány dedinjei villa felújítására, amelyek között ott van a Béke nevű komplexum, amelyben Milošević élt a családjával, de az is, amelyben Jovanka Broz élte élete utolsó szakaszát.

A Novosti cikke szerint a lista első helyén az a villa szerepel, amelyben Slobodan Miloševićet letartóztatták. Ezt az épületegyüttest 1979-ben építették Josip Broz Tito részére, ez volt az úgynevezett „intim rezidenciája”, amely 3000 négyzetméteres. A felújításra mintegy 12 millió dinárt biztosítanak, amiből légkondicionálót szerelnek be, ablakokat cserélnek, újrafestik. Az épület Milošević 2001-es letartóztatása óta üresen áll, időnként külföldi delegációk fogadására használják.

A lista második helyén az a villa szerepel, amelyben élete jelentős részét töltötte Jovanka Broz, a néhai elnök özvegye. Emlékezhetünk rá, hogy már akkor nagyon rossz állapotban volt, beázott, Jovanka télen fagyoskodott, azonban senki sem viselt gondot az épületről. Állítólag többször is renoválni szerették volna, de Tito özvegye nem volt hajlandó beengedni a mestereket az Aleksandar Karađorđević király sugárút 75. szám alatti épületbe.

A felújítás tervdokumentációjára 1,2 millió dinárt költenek, további negyedmillióba kerül a szakmai felügyelet. A villa teljes renoválására 36,6 millió dinárt költenek el.