Minden bizonnyal soha nem fogjuk megtudni, mennyibe került az egyes jelölteknek a mögöttünk lévő választási kampány, azt azonban megtudhatjuk, a REM vagyis az elektronikus médiumok szabályzó testülete jelentéséből, hogy kinek hány tévéreklámját sugároztak az országos csatornák.

Aleksandar Vučić, aki a kampány kezdetén közölte, hogy egyetlen dinárt sem költ kampányára, nem kevesebb, mint 863 alkalommal volt látható tévés reklám klipben. A második helyen Vuk Jeremić végzett, nem sokkal lemaradva, az ő reklámját 764 alkalommal vetítették, ami erőteljesen fordított arányban van választási eredményével. A harmadik ezen a listán Vojislav Šešelj. Az ő klipje 70 alkalommal futott, Nenad Čanak reklámját 50-szer láthattuk, Milan Stamatović reklámja 25, Aleksandar Popovićé pedig 10 alkalommal volt látható.

A legérdekesebb jelenség ebben a kimutatásban azonban az, hogy a választásokon második helyen végzett Saša Janković és a harmadik helyezett Luka Maksimović alias Ljubiša Preletačević Beli tévéreklámja nulla alkalommal volt látható, tehát egyáltalán nem. Ez azt jelenti, hogy kettejük eredményét összeadva, egymillió szavazó adta voksát olyan jelöltre, aki nem is reklámozta magát a tévékben.