A szerbiai rendőrség továbbra is intenzíven nyomoz Nagy Frigyes (52) után, akit azzal gyanúsítanak, hogy lelőtte a doroszlói Holló Róbertet és a mozgásképtelen Stampfer Erzsébetet, valamint megsebesítette Erzsébet lányát, a Németországban élő Rózsikát.

Mint arról a Szabad Magyar Szó is beszámolt, a tettes a két nővel az örökségen veszett össze, amikor a szomszédból Holló segíteni próbált, azonban az életével fizetett.

Doroszló – Örökség miatt gyilkolt

Férjének törvénytelen fia gyilkolta meg csütörtökön este Doroszlón a mozgássérült Stampfer Erzsébetet és sebesítette meg annak 43 éves lányát, Rózsit – írja a Blic. Mint arról a Szabad Magyar Szó is beszámolt, az incidens során gyilkosság áldozata lett Holló Róbert doroszlói vállalkozó is, aki a szomszédok segítségére sietett Meggyilkolták csütörtökön este Holló Róbert doroszlói vállalkozót.

Nagy Ferenc, aki szemközt lakik azzal a házzal, amelyben a tragédia történt, a Blicnek azt mondta, hogy csütörtökön este hét óra felé kiabálásra lettek figyelmesek:

„A menyem nem akarta azt az embert a mi udvarunkon keresztül engedni, mert nem is értette, miért menne ezen az úton. Ezután másik utat választott, s nem sokkal később kiabálás hallatszódott. Az biztos, hogy nem a kapun ment be, mert a két nő nem engedte be, így átugrotta a kerítést. A menyem hívta Róbertet, hogy segítsen, mert ő olyan ember volt, aki mindenkin tudott segíteni és kibékítette a vitázókat. Három lövést hallottunk, majd még egyet. Kimentem a házból és a kertben megláttam Róbertet. Megpróbáltam újraéleszteni, de már nem lehetett” – mondta Nagy Ferenc.

Az elhunyt Holló Róbert fiától Rolandtól származó információk szerint az apja akkor találkozott a gyilkossal, amikor az már ment el, s megkérdezte tőle „Miért csinálod ezt? Öt gyereked van, te szerencsétlen”, mire a tettes nem szólt semmit, hanem azonnal lőtt.

Stampfer Rózsikát, Erzsébet megsebesített lányát, aki nemrég érkezett haza Németországból, tegnap a zombori kórházból az újvidéki klinikai központba vitték át, az állapota stabil.

Doroszló: Meggyilkolták Holló Róbert vállalkozót

Meggyilkolták csütörtökön este Holló Róbert doroszlói vállalkozót. A Blic Online tudósítása szerint a Holló-farm sertéstenyésztő farm és a Nucleus biodízel üzem tulajdonosát akkor ölték meg, amikor a szomszédjainak a segítségére sietett, akiknél betörés történt. Holló Roland, Róbert fia a Blicnek arról számolt be, hogy a szomszédok tájékoztatták apját arról, hogy kiáltozás hallatszik egy másik, szomszédos házból, ahol egy mozgássérült nő él a lányával.