Folyamatosan érkeznek bejelentések az egyes szavazóhelyeken történő szabálytalanságokról. A 021 Rádió portálja közölte, Zenta község területén egyik szavazóhelyen egy olyan személy adta le szavazatát, akinek a neve nem is szerepel a névjegyzékben.

Szabadkán a CeSID központja szerint két választópolgár a Bajnát Helyi Közösségben adta le voksát, annak ellenére, hogy nem ehhez a választókörzethez tartoznak. Nem a megfelelő választói névjegyzékben írtak alá.

Nagybecskerekről is érkeznek ilyen hírek: az egyik választókerületben a titkos szavazás lehetősége sérült, ugyanis egy, a választóhelyen kívül kitöltött szavazólapot akartak bedobni az urnába.

A 021 Rádió azt is közölte, hogy Vajdaság egyes településein a polgárok borítékkal és abban levő szavazócédulával érkeztek a szavazóhelyekre… A szabálytalanságokat az elnökjelöltek stábjai jelentették az ellenőröknek.

Kövesse folyamatosan frissülő közvetítésünket:

Szerbia elnököt választ

A hatalmi koalíció elnökjelöltje Aleksandar Vučić nem sokkal 8 óra után adta le a szavazatát Új-Belgrádban a lánya társaságában. Ha a szavazás során szabálytalanságot észlel, azt a 069/232-19-01 telefonszámon jelezheti. #izbori2017 Naši posmatrači stižu na 450 biračkih mesta širom Srbije. Call centar počinje sa radom.