Aleksandar Vučićnak, a hatalmi koalíció elnökjelöltje a Politikai hétvégi számában közzétett 650 nevet tartalmazó kiáltvány volt a válasza arra a száz nevet felsoroló, Apel 100 néven ismerté vált listának, amely aláírói támogatásukról biztosították Saša Jankovićot, polgári jogvédőt, hogy induljon az elnökválasztáson.

A Vučićot támogató listán szereplő nevek közül először Branko Milićević Kockica szólalt meg, akinek a rajongói oldalán megjelent egy szöveg, amely tagadta, hogy támogatná Vučićot. Aztán nem sokkal később az érintett is megszólalt, s jelezte, mégis támogatja Vučićot, mivel – és ennél jobb indoklás az idén már nem lesz – „tudja, hogy gyerekkorában ő is nézte a Kocka, kocka, kockica című tévéműsort illetve, mert hiszi, hogy a Belgrád vízivárosban gyerektartalmak is lesznek”.

Vasárnap Damjan Martinović cáfolta, hogy aláírta volna a Vučićot támogató kiáltványt, s nem is érti, hogyan került a neve oda, mivel Facebook bejegyzése szerint: „Ma teljesen véletlenül megtudtam, hogy az egyetemi kollégáimmal együtt én is támogatom ezt a legrosszabb, áruló, lopó, vazallusi hatalmat élén a legnagyobb gonosztevővel Vučićtyal”.

Svjetlana Knežević állítása szerint az ő férje, Mihailo Miša Janketić színész sem támogatja Vučićot, aki ezt terjeszti, az hazudik.

Zafir Hadžimanović helyzete a legfurcsább, mivel tudta és beleegyezése nélkül írták oda a nevét a Vučićot támogató kiáltványra, miközben ő az Apel 100 egyik aláírója, vagyis azt szeretné, ha Saša Janković lenne Szerbia elnöke.