Aleksandar Vučić a Szerb Haladó Párt elnöke kiérdemelte a Nobel-díjat, mert sikerült neki az ami előtte senkinek, ugyanis sikeresen visszapörgette az időt – jelentette ki Nagykikindán Predrag Koraksić Corax, a legendás karikaturista.

„Számos tudós megpróbálta visszapörgetni az időt, számos film is született erről, de az mind fikció. Ez azonban ami itt nálunk zajlik a valóság – Aleksandar Vučić és testvéri rendszere sikeresen visszavitt bennünket 50 évvel korábbra. Nobel-díjat érdemelnének, mert olyasmit értek el, amit eddig rajtuk kívül még senki – mondta el Corax Saša Janković kampányrendezvényén, amelynek keretében karikatúráiból nyílt kiállítás.

„Nézzék meg városukat, gyönyörű. És ez csak az Önök városa. Nem engedhetjük meg, hogy bárki is elkergessen bennünket városunkból, a mi Vajdaságunkból, Szerbiánkból. Ez a miénk. Minden megvan itt, amire szükségünk van” – mondta Saša Janković. Az egybegyűltekhez szólva kiemelte, nincs többé félelem, azoknak kell félniük, akik választási csalásra készülnek, visszaélnek az intézményekkel, lapokat zárnak be, plakátokat tépnek és embereket kergetnek halálba.