Nem első alkalommal tapasztalok képmutatást és kettős mércéket, mondta Aleksandar Vučić, reagálva Nataša Jeremić sajtótájékoztatójára, aki elmondta, fél amióta Milenko Jovanov haladó politikus közzétette, hogy Vuk Jeremić neje áll a szerbiai drogmaffia élén. Hozzátette, amikor látta Jovanov közleményét, már elítélte azt, többet ő se tehet és azt mondta, az ő családját is folyton támadják és őt senki se védte meg akkor. Szerinte az ő eseményeire minden újságíró eljöhet és kérdéseket tehet fel, míg Jeremić sajtótájékoztatóira el se mernek menni egyesek.

Testvéréről Andrej Vučićról azt mondta, egy olyan lakásban él, amelyet hitelre vásárolt, amit 11 éve törleszt, mindenfélét hazudoztak róla és a család többi tagjáról is.

A Vučić család vagyoni helyzetével a Bűnözés- és Korrupciókutató Hálózat (KRIK) is foglalkozott, erről itt írtunk:

Szegény kormányfő, gazdag család

Szerbia miniszterelnökének tulajdonában csak egy 30 négyzetméteres garzonlakás van, egyedüli bevétele pedig a kormányfői fizetés, amely 112 ezer dinár. Ezzel szemben családjának összesen 833 m² alapterületű lakásai vannak, amelyek összesített értéke 1 280 000 euró. Ez derül ki a Bűnözés- és Korrupciókutató Hálózat (KRIK) oknyomozásából.

Nem maradt el egy kis sorosozás sem, Vučić elmondta, büszke rá, hogy szembeszállhatott a Soros által pénzel médiasárkánynak, hozzátéve, az ő sajtótájékoztatói a béke oázisai.

A kormányfő-elnökjelölt szavaira reagált Vuk Jeremić is, aki tévépárbajra hívta ki őt, ahol az arcába nézve elmondaná neki, mi mindent tud Szerbia a testvéréről.