„Vučić legveszélyesebb ellenfele vagyok, ezért állok a támadások fókuszában” – mondta a Vajdasági RTV-n Vuk Jeremić elnökjelölt, aki bejelentette, beperli az Informer nevű lapot. Furcsának nevezte, hogy a külügyminisztersége idején történt esetleges visszaélésekről szóló állítások csak most kerülnek nyilvánosság elé. Hozzátette, beperli az Informert, mint a rezsim szócsövét, jelképét és arcát.

„Az adóhatóságok több mint egy éven át vizsgálódtak, az Állami Számvevőszék minden papírt átfésült abból az időszakból, amikor miniszter voltam. Több mint hat éve nem vagyok miniszter, úgyhogy elég furcsa, hogy most hoznak nyilvánosságra valamiféle visszaéléseket” – mondta. Szerinte, ha bármilyen jogalap is létezett volna a bűnvádi feljelentésre, azt már megtették volna.

Jeremić kétségbe vonta a közvélemény-kutatások reprezentativitását, amelyek arról szólnak, hogy Aleksandar Vučić már az első körben nyerni fog, kiemelve, komoly felmérések igazolják, hogy a második fordulóra szükség lesz, hacsak nem történnek különösebb szabálytalanságok, különösen most, hogy Preletačević is jelölt lett.

A Savamala negyedben elkövetett rombolásról azt mondta, az a lecsupaszított banditizmus jelképe, amiért valakinek felelnie kell. Hozzátette, a Savamala-ügy és a brüsszeli Koszovó-megállapodás a Vučić-rezsim két legnagyobb károkozása.