A Bunford szponzorál, de feltételekkel című cikkünkre elsőként Nágel János, a Vinogradar Labdarúgóklub jelenlegi elnöke „reakciózott”, utána pedig Haskó István is megírta a reagálását. Nágel János újabb levelét teljes terjedelemben, változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt Főszerkesztő Úr,

most miután kiderült, hogy a Magyar Mozgalom Társelnökeként a sajtótájékoztatójukon csúsztatásokat mondott a hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklubbal történt elnökválasztással kapcsolatban és ezeket a csúsztatásokat főszerkesztőként kész tényként leközölte a Szabad Magyar Szóban, annyit megérdemelnénk Öntől, hogy kimondja ,,bocsi,, fiúk és olvasók, nem mondtam igazat.

Mert időközben egyértelműen bebizonyosodott, hogy Haskó Istvánt senki nem váltotta le, hanem saját akaratából lemondott az elnöki posztról. Az sem volt igaz, hogy Nágel Jánost az elnöki posztra a VMSZ helyezte volna, hanem az előző elnök javaslatára a Közgyűlés részéről lett megválasztva. Az is kiderült, hogy az előző elnök eltávolításának oka nem a Szabadkai Városi Képviselő Testületben a házelnökkel kialakult vitája volt, hanem önként távozott a posztjáról.

Az igazsághoz tartozik még az is, hogy Bunford Tivadart a Masterplast ügyvezetőjét támogatási kérelemmel Haskó István Klubelnök és Nágel János a Klub titkára együttesen keresték meg több mint két évvel ezelőtt és a mostani pénzügyi támogatás ennek a megkeresésnek az eredménye. Szerencsére a kezdeményes most gyümölcsé érett, amelynek egyedüli haszonélvezője a Vinogradar Labdarúgóklub lesz.

A témával kapcsolatos többi feltételezés mind politikai spekuláció.

Tisztelettel.

Nágel János

 

 

Bunford szponzorál, de feltételekkel

Folytatódnak a leszámolások a VMSZ részéről az MM-hez közeli vagy azzal együttműködő személyekkel – hangzott el a Magyar Mozgalom csütörtöki sajtótájékoztatóján, ahol két ügyet említettek, a csantavéri igazgatóválasztást és a hajdújárási Vinogradar labdarúgó klubban történteket.