Vasárnap esti adásával befejezte idei évadát a Vajdasági Televízió Budapest, retour című népszerű műsora. A magyar fővárosban élő vajdaságiakat, illetve a térségünkhöz valamilyen módon kötődő anyaországiakat bemutató havi fél órás magazinműsornak ez volt a tizennegyedik adása, melyek itt nézhetőek vissza.

A legutóbbi rész már az ünnepek fényében készült, barátok és családok közt. Varga Izabellát, az RTL Klub 18 éves sorozatának óbecsei származású szereplőjét, a Barátok Közben kereste fel a stáb, majd a Jótékonysági Mikulás-esten is elcsípték két konferálás között.

Szó volt egy temerini kismama budapesti otthonszülésének okairól és részleteiről, továbbá egy Vajdaságból elvontatott gőzkomp főnixmadár-szerű feltámadásáról. A Dráva névre keresztelt vízijármű tavaly még partra vetetten hevert, ma pedig Budapest 2024-es olimpiai látványközpontjának helyszínéül szolgál.

A műsor készítői az adás végén meghatott hangvételű üzenetben búcsúztak a 2016-os évre a nézőktől. A tervek szerint január 15-én indulhat ismét útnak a piros Yugo a Parlament elé.