Bajnokjelölt csapatnál vendégszerepelt az utolsó fordulóban a Lehel, és méltó ellenfele volt a Krajinának. Nemcsak, hogy jól tartották magukat a muzslyai fiúk, de helyzeteket is teremtettek. Sőt elsőnek. Már a mérkőzés második percében egy sikeres akció után Nikola Pruginić, a Lehel játékosa száz százalékos helyzetben találta magát, csak a kapus állt már vele szemtől szemben, ám a helyzetet kihagyta, belerúgta a labdát a kapusba.

Egészen a 64. percig egyenlő ellenfelek küzdöttek a pályán, amikor egy szögletrúgás utáni keletkezett kavarodásból, előbb a Lehel kapufáján csattant a labda, ami visszapattant, pontosan a Krajina csatárának, Stojakovićnak a lábára, aki nem hagyta ki a kínálkozó helyzetet.

Az egygólos hazai vezetés mégsem borította ki a muzslyai csapatot, a Lehel játékosai továbbra is jól teljesítettek.

A 85. perc pecsételte meg a mindaddig igencsak bizonytalan kimenetelűnek mondható meccsnek a sorsát – egy akkor megítélt szabadrúgásból Pejin, a hazaiak játékosa, úgy 18-20 méter távolságból lőtte be nagy szakértelemmel a labdát a Lehel hálójába.

Jó mérkőzés volt.

Végeredmény:

FK Krajina – Lehel 2:0 (0:0)

Helyszín: Krajišniki pálya, 100 néző.

FK Krajina: Rodić, Zorić, Grmuša, Stojisavljević, Kovačević, Stojaković (Pajević 69), Kukolj, Cavrić (Latković 86), Savić (Bjeletić 85), Stupar, Pejin.

Lehel FK: Stanković, Stanaćev, Aslani, Dimitrijević (Mihajlov 85), Stefanov, Demir, Djordjević, Ivanov, Lončarski (Kujundžić 66), Berbakov, Pruginić (Gardinovački 46).

A mérkőzést három nagybecskereki, Zdravko Vujanov játékvezető, Dušan Petrović és Aleksa Bibin segítőivel vezette.

Góllövők:

Stojaković (64), Pejin (85).