Szűnni nem akaró, csontdermesztő kossava jelezte a tél kezdetét Muzslyán, a vasárnapi meccsen. Habár még nem fagytak be a vizek, a meccs végén a szurkolók mégis egymást bátorítva a „megtört a jég”-gel éljenezték a Lehel játékosait, akiket meg is tapsoltak. Végre megszületett a várva várt győzelem, és meglett a három pont.

Végre megszületett a várva várt győzelem

Végre megszületett a várva várt győzelem

A vasárnapi bajnoki mérkőzést megelőzően sorozatban három meccset veszített a Lehel és visszacsúszott a 12. helyre. Ezen, az igen fontos utolsó hazai megmérettetésben a 7. helyezett Bilećanint látta vendégül. Ha ismét hoppon maradt volna, mélyen belecsöppenhetett volna a potenciálisan kieső csapatok zónájába. Fokozódott volna a lemaradás a középmezőnyös kluboktól, hiszen csak a 11. helyezett Boraccal (15 pont) és a 10. helyezett Naftagas E-vel (17 pont) vetélkedhet a Lehel, míg a többiek hét és annál is több ponttal szöktek meg tőle.

A hazaiaknál az első sípszótól kezdve kifejezetten látható volt az akarás. Adódtak mindkét oldalon helyzetek, félhelyzetek, ám az első félidő gól nélküli döntetlennel végződött.

A második félidőben fokozódott a bizonytalanság. A döntő pillanatot a 71. perc hozta meg, amikor egy ígéretes Lehel-támadás ellen védekezve Petar Vukoje, a vendégek játékosa a saját kapujába fejelte a labdát. A gól után a Lehel szárnyra kapott, és mindössze 8 perc kellett ahhoz, hogy megszerezze a 2:0-ás vezetést. A 86. percben még egy harmadik gól is a levegőben lógott, ám Mihajlov Aleksandar kihagyta a Lehel javára jogosan megítélt tizenegyest.

A végeredmény: Lehel FK – FK Bilećanin 2:0 (0:0)

A vasárnapi találkozó után a Nagybecskereki Körzeti Liga táblázatán a Lehel 16 ponttal és 17:25-ös gólaránnyal feltornázta magát a táblázat 11. pozíciójára, megelőzte a 15 pontot begyűjtött Borac csapatát. A ligában 16 csapat küzd a presztízsért.

Helyszín: Muzslya, 100 néző.

Lehel FK: Horváth, Aslani, Katalin (Stanaćev 81), Nešić, Stefanov, Dimitrijević, Rakić, Djordjević, Lončarski, Berbakov (Mihajlov 73), Pruginić (Markoski 62).

FK Bilećanin: Marić, Vukoje, Stojkov, Pjetlović, Aleksić, Milivojev, Rajak, Vučković, Vujadinović, Magočević, Lazić.

A mérkőzést a nagybecskereki Radoslav Tešić játékvezető, az ugyancsak nagybecskereki Aleksa Bibin és Srdjan Latinović kisegitőkkel vezette.

Góllövők:

Vukoje Petar (71., öngól), Nikola Djordjević (79. perc)

Az utolsó fordulóban a Lehel Krajišnikon vendégszerepel, a Krajina–Lehel mérkőzés szombaton, november 19-én 13 órakor kezdődik.