Muzslya: Tüzesek a szurkolók, de győzelem nincsen


lehel kikinda 2Valódi bajnoki meccset szurkolhatott végig a muzslyai közönség vasárnap délután. Az eredményből ítélve simának is tűnhet a Lehel három nullás veresége a harmadik helyezett Kikinda csapata ellen, mégsem volt ez egészen így. A meccs befejezte után persze senki sem kérdőjelezheti meg a vendégek megérdemelt győzelmét, ám a hazai csapatnak is megvoltak a helyzetei. Akár a múlt héten, a Lehel ma is hagyott ki száz százalékos helyzeteket 0:0-ás állásnál. A büntetés a 45. percben következett be, amikor egy védelmi hiba után Lakatuš fejes góljával megszerezte a Kikinda a vezetést.

A második félidőben hármas csere történt a hazai csapatban és a Lehel ismét támadott. A baj a 62. percben fokozódott, amikor még a jogosan megítélt büntetőből sem sikerült a hazai csapatnak gólt lőnie. Ivanov Saša volt az, aki kihagyta a megítélt tizenegyest.

A kivédett büntető fokozta a vendégeknél, a hazai csapatnál viszont csökkentette az önbizalmat, így a mérkőzés hátramaradt részében a vendégek egyre magabiztosabb játékot mutattak. A Lehel szurkolói tüzesen szurkoltak, ám nemhogy a győzelem nem jött, de a pontok is mind elvesztek. A végeredmény 0:3.

Helyszín: Muzslya, 150 néző.

Lehel FK: Horváth, Stanaćev (Aslani 60), Katalin, Gardinovački (Berbakov 60), Markoski, Stefanov, Rakić, Ivanov, Djordjević, Lončarski (Nešić 60), Tasić.

OFK Kikinda: Vukobrat, Radivojac (Števanov 85), Kresoja, Čuso (Kockar 37), Kitanović, Cvijan (Utržin 70), Krasin, Reljić, Zečević, Lakatuš, Krdžalin.

A mérkőzést a begaszentgyörgyi Stevan Paunović játékvezető a katalinfalvai Srđan Simić és a begaszentgyörgyi Nikola Topolić kisegitőkkel vezette.

Góllövők:

OFK Kikinda: Lakatuš (45), Galić (56), Krdžalin (75).

A 14. fordulóban a Lehel ismét hazai pályán játszik, a Bilećanin-Sečanj csapatot várja vendégül. A mérkőzés november 13-án 13 órakor kezdődik.