Nem sokáig volt klubcsapat nélkül Veselin Vujović: a hírek szerint a montenegrói edző két héttel azután, hogy a zágrábi Dinamo vezetősége jelezte, nem kívánja folytatni tovább vele az együttműködést, jövő héttől már a Telekom Veszprém együttesét irányítja majd. A Vijesti értesülései szerint már alá is írta szerződését a Bajnokok Ligája ezüstérmesével.

A jelenlegi edző, a spanyol Xavier Sabaté azok után ült le a veszprémi kispadra, hogy honfitársát, Antonio Ortegát tavaly szeptemberben menesztette a klub vezetősége. Sabaté vezetésével a veszprémiek BL-döntőt játszottak, s hiába vezetettek tizenhárom perccel a mérkőzés vége előtt kilenc góllal, mégis a Kielce lett a BL-győztes. A 2016/2017-es idény nem kezdődött jól a Veszprémnek: a Flensburg-Handewitt és az Orlen Wisla Plock elleni döntetlenek mellett egy Barcelona elleni vereség is becsúszott, s az együttes a magyar bajnokságban a hétvégén 26:23-ra kikapott a Mol-Pick Szegedtől. A cetinjei születésű Vujović nemrég 2020-ig hosszabbította meg szerződését a szlovén szövetséggel, így a következő négy évben is ő irányítja majd a szlovén férfi válogatottat.

Vujović szerdán Svájc ellen ül a szlovén kispadon a 2018-as horvátországi Európa-bajnokság selejtezőjének első mérkőzésén, hat nappal később pedig Portugáliában próbálja meg győzelemre vezetni a szlovén nemzeti együttest.