Nagybecskereki körzeti liga/ 12. forduló

Elemér: Naftagas – Lehel (Muzslya) 2:1 (1:0)


Közepes színvonalú mérkőzést láthatott a közönség a szombatra előrehozott összecsapáson Eleméren. A Lehel két száz százalékos helyzetet is kihagyott 0:0-ás eredménynél. Az egész meccset nézve a muzslyaiak több helyzetet teremtettek mint a hazai csapat, ám a Naftagas tapasztaltabbnak és szerencsésebbnek is bizonyult. A mérkőzés mindhárom gólja játékból esett. Topalov, a hazaiak középcsatára lőtte az első félidő egyetlen gólját a 29 percben. A hazai csapat Galić góljával, a második félidő 57. percében be is biztosította a győzelmet. Habár a Lehel a 65. percben tíz emberrel maradt (a második sárga lap miatt Dimitrijevićnek el kellett hagynia a pályát) továbbra is becsületesen küzdött. A hazaiak igaz már az első gól után kemény bunkerfocit játszottak, ám a Lehelnek emberhátrányban sikerült szépítenie. A Lehel becsületgólját Aleksandar Gardinovački szerezte 18 perccel a mérkőzés befejezése előtt.

Szerencsétlen kimenetele is volt a találkozónak. A mérkőzés 3. percében Srdjan Dragišić, a Lehel 9-es mezét viselő gólerős csatára egy összecsapás után szerencsétlenül esett és kórházba szállították.

Helyszín: Elemér, 100 néző.

Naftagas FK: Živković, Bjelić Baranji, Mirosavljević, Dabić R, Topalov, Galić, Dabić D, Mijatov, Milanović (Cvetić 46), Malbašić (Grabundžija 53).

Lehel FK: Stanković, Stanaćev, Katalin (Markovski 70), Nešić, Stefanov, Bjeloš, Rakić, Ivanov, Dragišić (Djordjević 4), Lončarski(Gardinovački 63), Dimitrijević.

A mérkőzést az udvarnoki Vučeta Nedović játékvezető, a begaszentgyörgyi Nedeljko Nikotović és a toráki Davor Grozdanoviá kisegitőkkel vezette.

Góllövők

Naftagas: Topalov (29), Galić (57)

Lehel: Gardinovački (72).

A 13. fordulóban a Lehel az OFK Kikinda csapatát várja vendégül. A mérkőzés november 6-án 13 órakor kezdődik.