Óriási bravúrt ért el a női U19-es labdarúgó-válogatott a Montenegróban megrendezett Európa-bajnoki selejtezőtornán, a Dánia ellen ma 2:0-ra megnyert mérkőzésen begyűjtött három ponttal ugyanis a 11. csoport első helyén zárt, és bejutott a kvalifikációs sorozat elitkörébe. Pedig az utolsó forduló Podgoricában lejátszott meccsén nem a magyar csapat számított esélyesnek, hiszen a szlovákok elleni 1:1 és a házigazdákkal szemben aratott 6:0-s siker után azzal a Dániával csapott össze, amely Montenegrót 7:0-ra, Szlovákiát pedig 10:1-re győzte le. Turtóczki Sándor lányai azonban érett játékot produkáltak, a második félidőben Gelb Mónika és Süle Dóra is betalált négy perc leforgása alatt, amivel Magyarország el is döntötte az összecsapást.

U19-es női Európa-bajnoki selejtező, 11. csoport, 3. forduló: Magyarország–Dánia 2:0 (0:0). Podgorica. Góllövők: Gelb a 70. és Süle a 73. percben.
Magyarország: Varga Luca – Fél Patrícia, Csigi Eszter, Németh Hanna, Pilán Tímea (Fél Alexandra, a szünetben) – Gruber Brigitta, Turányi Lilla, Csányi Diána – Szakonyi Emese, Süle Dóra (Kiss Stella, 86.), Krascsenics Petra (Gelb Mónika, 60.). Szövetségi edző: Turtóczki Sándor.

A csoport másik meccsén: Montenegró–Szlovákia 2:4.

A csoport végeredménye: 1. Magyarország 7 pont, 2. Dánia 6, 3. Szlovákia 4, 4. Montenegró 0 pont.