Lehel FK – FK Jedinstvo (Bocsár) 1:2 (0:2)


Két hasonló képességű futballcsapat kemény összecsapását kísérhette figyelemmel vasárnap a futballkedvelő közönség Muzslyán. A kezdeti puhatolózás sokkos helyzetbe torlódott a hazaiak részére, ugyanis a 20. percben „becsúszott” egy szerencsétlenül megítélt tizenegyes, majd rá néhány percre óriásit vétett a muzslyaiak kapusa és néhány perc leforgása alatt 2:0-ás vezetéshez jutott a bocsári vendégcsapat.

A Lehel a játékidő folytatásában megtett minden tőle telhetőt, hogy a hideg zuhany után rendezze a sorait. Kettős csere is történt második félidőben. A hazai csapat a játékidő végéig támadott, de csak 2:1-re tudott szépíteni.

Lehel pálya, 150 néző

Lehel FK: Vučetić, Aslani, Katalin, Nešić, Rakić, Stefanov, Gardinovački(Pruginić 46), Ivanov,Berbakov(Dragišić 46), Lončarski(Mihajlov 71), Markoski.

Jedinstvo FK: Vlaškalin, Adamović, Njagrin, Rockov, Maleš, Spahić, Vujić(Sibul 78), Panevski(Fućak D. 57), Stojisavljević, Tomić, Fućak I(Mirkov 15).

A mérkőzést a begaszentgyörgyi Stefan Paunović játékvezető, az udvarnoki Vučeta Nedović és a katalinfalvai Srdjan Simić kisegitőkkel vezette.

Góllövők

Jedinstvo: Spahić (20. büntető), Stojisavljević (25)

Lehel: Ivanov (60. büntető).

A következő fordulóban a muzslyai csapat Eleméren vendégszerepel. A mérkőzés október 29-én 13.30-kor kezdődik.