Nem, nem és nem tudják megállítani a védők a zentai Nemanja Nikolićot az észak-amerikai profi labdarúgóliga keleti csoportjában: a Chicago Fire játékosa a Vancouver Whitecaps ellen kétszer is eredményes volt és egy gólpasszt is adott. Csapata magabiztos, 4:0-s győzelmet jegyzett, s mivel a Dallas 3:1-re legyőzte a Torontót, így a chicagói együttes 18 forduló után 37 ponttal az első helyen áll a bajnokságban, két ponttal megelőzve a Torontót és néggyel a New Yorkot.

A Vancouver Whitecaps ellen Nikolić először a 14. percben volt eredményes, amikor egy kiváló passzt kapott Polstertől, majd négy perccel később egy kiugratás után megszerezte saját maga és csapata második gólját is. A Chicago Fire harmadik találatát Arturo Alvarez lőtte a 25. percben, a végeredményt pedig Michael de Leeuw állította be, aki egy Nikolićtyal történő kényszerítő után lőtt a bal alsó sarokba.

Most már ott tartanak a chicagóiak is, ha nincs Niko, nincs parti:

A 18. fordulóban Nikolić megszerezte 15. és 16. gólját az idényben, így már öt találattal előzi meg a góllövőlistán a második helyen álló, Európa- és világbajnok spanyol csatárt, David Villát (New York) és Erick Torrest (Houston).

Nikolić első gólja (1:0):

Nikolić második találata (2:0):

Nikolić gólpassza (4:0):