Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája jótékonysági estre invitálja a segítőkész embereket. Az Együtt Zselykéért elnevezésű estre csütörtökön, június 29-én 18 órakor kerül sor Magyarkanizsán a Művészetek Háza színháztermében. A belépődíj önkéntes adomány, a befolyt összeget az oromi Bálint család kapja.

A család legifjabb tagja, Zselyke koraszülött, most 9 hónapos baba. Már eddig 12 betegséggel megküzdött, sokkal még most is vívja a harcot. A Bálint család emiatt hetente egy-két alkalommal kényszerül belgrádi, újvidéki vagy szabadkai klinikákra utazni, pedig sokszor még a közeli Magyarkanizsára is gondot jelent neki a bejutás. Zselykének két testvére van, akik szintén sok mindenről lemondtak már, hogy a pici eljuthasson minden vizsgálatra és kezelésre. A jótékonysági esten összegyűlt adomány most abban segíthetne, hogy a családról egy kis terhet vegyen le, hogy a kis Zselykének minden lehetőséget megadhasson a gyógyulásra, épülésre, fejlődésre és erősödésre.

A jótékonysági esten fellépnek az M-plus és a Bolero Táncklubok táncosai, bemutatkozik a Tisza Néptáncegyesület, a horgosi Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület, a Szent Száva Szerb Amatőr Művelődési Egyesület, az Alapfokú Zeneiskola művészei és diákjai, a Cantilena Kamarakórus és egy jelenettel a Gondolat-Jel Társulat is igyekszik hozzájárulni az est sikeréhez. (Vajdaság Ma)

Az Fb-esemény itt érhető el.