Nem sikerült bejutnia Györe Lászlónak a wimbledoni selejtező második fordulójába: a zentai teniszező a legfrissebb világranglista 211. helyén álló, de kemény talajú pályákhoz szokott, ausztrál John-Patrick Smith ellen veszített három játszmában, 6:2, 6:7 (5:7), 2:6 arányban.

Smith végig előnyben volt a találkozón, s az első megnyert játszma után a másodikban 5:3-ra vezetett, s 5:4-nél a mérkőzésért adogatott. Ekkor Györe 40:0-ra vezetett, ám egyik break-labdát sem sikerült kihasználnia, s a második szett tizedik játékában Smithnek meccslabdája is volt. Györe ezt hárította, majd végül rövidítésben megnyerte a játszmát.

A harmadik szett elején Smith breakelt, s előnyét meg is őrizte a meccs végéig, sőt, 5:2-nél, amikor Györének alkalma volt felzárkózni 5:3-ra, az ausztrál előbb egyenlített, majd egy újabb breakkel megnyerte a mérkőzést és bejutott a második fordulóba.

Smith az első szervái után a pontok 82 százalékát nyerte meg, míg Györénél ugyanez a szám 66 százalék volt. Az ausztrál a 13 break-labdájából hatot használt ki, a zentai teniszező a 9 break-lehetősége közül kettőt nyert meg.

Györe játékosa az utóbbi időben sokat fejlődött a gyorsabb pályákon, de egyelőre nem sikerült az áttörés, így minden bizonnyal a világranglista 123. helyezettje egy kis pihenő után ismét a salakos pályákon próbál majd meg pontokat gyűjteni, s egyre közelebb kerülni a világranglista első száz teniszezőjéhez.