Ez a nap a FelkéSzülésről szól.
Tabukat döntünk meg és félelmeket oszlatunk el.

Balázs Emese gyógytornász, dúla, jóga és do-in oktató:
Egy kedves barátnőmtől idéznék kedvcsinálónak a műhelymunkára: „Mint a vadvízi evezés, ha ismered a folyó természetét (szülés folyamatát), ismered a csónakodat (saját testedet), megbízol a segítőidben, akikkel egy csónakban evezel, akkor kalandos, szép élményben lesz részed. Persze benne van a pakliban az is, hogy a folyó megvadul és odavág egy sziklához, de ha felkészülten ülsz a csónakban, kisebb esélye lesz ennek.”
Akkor lettem dúla, amikor az első gyermekemet vártam és rájöttem, hogy mennyi mindent nem tudok a testem működéséről és a szülés valódi természetéről. Félelemmel töltött el az, hogy nincs választási lehetőségem, miközben úgy éreztem, hogy nem állhatok meg itt, és nem bízhatom rá a szülésemet másokra. Így hát felelősséget vállalva magamért és a gyermekemért az információk megszerzése mellett döntöttem, amit tőlem tapasztaltabb asszonyoktól, bábáktól és dúláktól meg is kaptam. Mindkét gyermekemet háborítatlanul természetes úton szültem. Az azóta eltelt évek óta folyamatosan képzem magam és kísérek nőket az anyává válás útján. Ebből a tudásból és tapasztalatból épülnek fel a műhelymunkáim is.

A szülésre hangoló (szülésfelkészítő) csoportok legfőbb céljai:

* a szüléssel kapcsolatos mítoszok és legendák eloszlatása,
* megfelelő és érthető információk átadása arról, hogy mi történik az AbyaBaba párossal a vajúdás és a szülés alatt,
* a leendő szülők hozzásegítése ahhoz, hogy a szülést minél inkább a sajátjukként éljék meg
* útmutatás és megerősítések a szüléshez

A részletes program ITT olvasható:

INTENZÍV SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ PROGRAM ZENTÁN

Ez a nap a FelkéSzülésről szól. Tabukat döntünk meg és félelmeket oszlatunk el. Egy kedves barátnőmtől idéznék kedvcsinálónak a műhelymunkára: „Mint a vadvízi evezés, ha ismered a folyó természetét (szülés folyamatát), ismered a csónakodat (saját testedet), megbízol a segítőidben, akikkel egy csónakban evezel, akkor kalandos, szép élményben lesz részed.

Bővebb információk és jelentkezés:
Zentai baba-mama klub Facebook-oldalán, vagy Balázs Emesénél a 069 167 7875 telefonszámon.