Az idén már hatodik alkalommal szervezi meg Palicson a budapesti Oltalom Sportegyesület Fair Play Football Roadshow elnevezésű rendezvényét. Szombaton, március 20-án 13 órai kezdettel A Prezident szállónál, a tó Vermes Lajosról elnevezett partján kerül sor a FIFA által is támogatott eseményre. A csapatok egy 25×30 méteres felfújható pályán fognak játszani.

A Fair Play Football Roadshow-t bírók és síp nélkül, a fair play szellemiségét közvetítő mediátorok bevonásával játsszák a résztvevők.

A bajnokságsorozat célja, hogy az egyes – egymással vélt vagy valós érdekellentétben álló – társadalmi csoportok az esélyegyenlőség, a tolerancia, a párbeszéd, a biztonságos sport népszerűsítése jegyében, egy mindenki által kedvelt terepen, a futballpályán, a fair play foci különleges szabályainak segítségével kezdjenek párbeszédet, alakítsanak ki pozitív emberi kapcsolatokat

Az idei Roadshow bajnokságon az Oltalom Sportegyesület csapatán kívül összesen 85 csapat verseng. Ezúttal 14 városba látogatnak el és terjesztik a fair play üzenetét. A tavalyi évhez hasonlóan idén is legalább 4 alkalommal jutottak el külföldre saját szervezésű bajnokságukkal.