A Belgrádban harmincegyedik napja tartó tiltakozások résztvevőinek végre valahára megérkezett a jól megérdemelt „fizetésük” is. A belgrádi Danas napilap szerint a tüntetések szervezői ugyanis úgynevezett Soros-dollárokat osztogattak a tiltakozóknak. A fekete-fehér „bankjegyet” azzal a felirattal látták el, hogy az „összes külföldi bérenc, sárga csőcselék, vörös banda, F-kódjeggyel ellátott ember és részeges , illetve bekábszerezett egyetemista legális fizetőeszköze”.

A Köztársasági Képviselőház elől elinduló felvonulók a Köztársasági Választási Bizottság elé sétáltak, ahol vasalódeszkákon szavazócédulákat vasaltak, amiért cserébe Soros-dollárokkal fizették ki őket. A jelenlévők szavaztak is, azzal, hogy a választópolgárok olyan szavazócédulákat kaptak kézhez, amelyeken be volt karikázva a hatos szám, vagyis a Szerb Haladó Párt elnökjelöltjének a sorszáma. „Gyorsabban, erősebben és jobban vasalunk!” – kiáltotta el magát valaki a tömegből, így kifigurázva az SZHP választási jelszavát.
A tiltakozás végén a szervezők felszólították az egybegyűlteket, hogy széledjenek szét az utcákról, és meghívták őket, hogy holnap délben a Dorćol városrészben, a Dunai sétányon találkozzanak, hogy támogatásukról biztosítsanak egy családot, amelyet az állam jogtalanul ki akar költöztetni; délután öt órakor pedig a belgrádi közgazdasági egyetem előtt álljanak ki a menekültek mellett, akik ellen egyes – más politikai kötődésű – egyetemisták tiltakozást szerveztek.