A zentai Községi Közigazgatási Hivatal építésügyi és kommunális tevékenységi osztályának Településrendezési, építésügyi és kommunális tevékenységi alosztálya az idén is megszervezi A TISZTÁBB ZENTÁÉRT akciót, magyarul: a takarítást Zenta község területén.

A 2017. évi A TISZTÁBB ZENTÁÉRT akció keretein belül 2017. május 6-án, szombaton 7:30-kor nagytakarítási munkaakciót szervez Zenta község területén. A gyülekező a zentai városháza előtt lesz, a szökőkútnál. Az akció célja a hulladék összegyűjtése és szétválogatása Zenta község területén. A szervezők arra kérik az állami szerveket, közvállalatokat, intézményeket – különösen az oktatási intézményeket, szervezeteket, egyesületeket és a polgárokat, hogy támogassák részvételükkel az akciót.

Elsőbbséget élvező helyszínek a Karađorđe utca, a Tisza-part, városi park, kirándulóhelyek és más helyszínek, melyek karbantartására nem elegendőek az illetékes kommunális vállalat kapacitásai.

Az akcióra jelentkezni a 024/655-481-es telefonszámon, a klivia@zenta-senta.co.rs e-mail címen, vagy személyesen a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal illetékes környezetvédelmi szervénél, a 17. számú irodában lehet. Kapcsolattartó személy és vezető koordinátor: Lőrinc Király Lívia – környezetvédelmi szakmunkatárs.